A apărut primul trailer al filmului „Passengers“, cu Jennifer Lawrence şi Chris Pratt: „Am crezut că nu pot face acest film pentru că e prea bun“ VIDEO

0
0

Primul trailer al mult-aşteptatului film SF „Passengers“, regizat de Morten Tyldum, cu Jennifer Lawrence (26 de ani) şi Chris Pratt (37 de ani) în roluri principale, a fost lansat marţi de Sony Pictures Entertainment.

Potrivit sinopsis-ului oficial, Lawrence şi Pratt interpretează rolurile a doi pasageri aflaţi la bordul unei nave spaţiale, care îi transportă spre o nouă viaţă pe o altă planetă aflată la 120 de ani distanţă. Aflaţi într-o stare indusă de somn, alături de alţi 5000 de oameni, Jim şi Aurora se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Cei doi îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei luxoase, care le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Încercând să descopere cauzele defecţiunii capsulelor de hibernare, Jim şi Aurora încep să se simtă atraşi unul de celălalt, însă descoperă că nava se află în mare pericol şi află care este adevărul din spatele trezirii lor.

„Trebuie să-ţi spun ceva. Este un motiv pentru care noi ne-am trezit mai devreme“, îi spune Jim Aurorei în trailer, semn că acesta ar păstra un mare secret faţă de Aurora.

Scriptul filmului „Passengers“ se plimbă încă din 2007 prin mâinile cineaştilor de la Hollywood, mulţi arătându-se interesaţi de acest proiect. În 2011, proiectul a fost achiziţionat de Universal, Keanu Reeves şi Emily Blunt fiind actorii care ar fi semnat să-i interpreteze pe cei doi protagonişti. Actriţele Rachel McAdams şi Reese Witherspoon au fost şi ele asociate anterior cu rolul principal feminin din „Passengers“.

„Sincer, nu puteam să îmi doresc o distribuţie mai bună. Sunt atât de buni împreună şi amândoi sunt foarte muncitori“, a spus regizorul Morten Tyldum despre Jennifer Lawrence şi Chris Pratt.

La rândul lor, protagoniştii s-au declarat fascinaţi de povestea filmului, potrivit Entertainment Weekly.

„Este perfecţiune. După ce am citit scenariul am crezut că nu pot face acest film pentru că e prea bun“, a spus Jennifer Lawrence.

„M-am gândit că dacă acest film va fi făcut cu noi amândoi, cu această poveste, cu acest regizor şi dacă îl vom executa cum trebuie, probabil va fi unul dintre cele mai bune, mai originale şi mai convingătoare filme pe care le-am văzut vreodată“, a completat Chris Pratt.

De asemenea, actorul Michael Sheen, cunoscut pentru rolul din „Masters of sex“, interpretează un robot în filmul „Passengers“, al carui scenariu a fost scris de Jon Spaihts.

„Passengers“ va avea premiera americană pe 21 decembrie şi va intra în cinematografele româneşti din 30 decembrie.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite