7 seriale inspiraţionale de văzut în vacanţa de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lovedeco serial

Şi tu abia aştepţi vacanţa de iarnă ca să stai măcar câteva zile în pat şi să te uiţi la seriale? Dacă nu ştii cu ce să începi, aruncă un ochi pe recomandările de mai jos. Ţi-am pregătit o listă cu seriale online numai bune de văzut cu cei dragi de sărbători, ca să-ţi încarci bateriile cu nişte râsete şi vibe bun pentru anul următor.

Ştim că 2020 a fost un an complicat pentru toată lumea. Tocmai de aceea ai nevoie de o doză de optimism şi de relaxare. În pauzele dintre salata de boeuf şi cozonaci, fă o incursiune în aventurile unei familii care se mută pe o insulă din Grecia, află dedesubturile monarhiei britanice sau râzi cu hohote de o gaşcă de adolescenţi care îşi confruntă problemele specifice vârstei.

1. Anne with an E

Începem lista de seiale online cu Anne with an E, o producţie inspiraţională de pe Netflix. A fost lansat în 2017 şi este o adaptare după cartea Anne of Green Gables, scrisă în 1908, de prozatoarea canadiană L.M Montgomery. Serialul produs de Netflix are trei sezoane şi spune povestea lui Anne Shirley (Amybeth Mcnulty), o tânără orfană care ajunge să crească alături de doi fraţi, Matthew şi Marilla Cuthbert, trecuţi amândoi de prima tinereţe. Anne, desi e doar un copil de 11 ani la începutul serialului, are ceva în plus. Nu e vorba doar de părul roşcat, ci de caracterul ei care debordează de bunătate şi de poftă de viaţă. Producţia are, într-adevăr, un aer de epocă – acţiunea fiind plasată în Canada secolului XX – însă este o poveste bine nuanţată de familie care poate fi urmărită alături de cei dragi.

2. The Crown

De curând a apărut sezonul patru din serialul The Crown, iar fanii au făcut mare vâlvă pe internet. Un serial cu patru sezoane poate fi pentru unii un angajament pe care nu şi-l pot asuma în timpul anului. Dar dacă îţi plac istoriile despre familiile cu sânge albastru, The Crown este o producţie care nu te va dezamăgi. Dă-i o şansă în această vacanţă şi mergi într-o calătorie regală în care vei afla întreaga poveste a monarhiei britanice, de la regina Elisabeta II (interpretată magistral iniţial de Claire Foy şi apoi de Olivia Colman) încoace. Până la începutul acestui an, serialul fusese urmărit de peste 73 de milioane de conturi din toată lumea, iar în cel mai recent sezon apare şi prinţesa Diana.

3. Sex education

Doar într-un serial poţi să ai 16 ani, să fii virgin, dar să le rezolvi problemele intime colegilor de liceu. Şi să mai faci şi bani din asta. Otis Milburn, jucat de Asa Butterfield, este protagonistul în cauză, iar Sex Education este un serial delicios, distractiv, dar care pune în acelaşi timp degetul pe problemele cu care se confruntă adolescenţii. Evident, uneori exagerate, exact ca întreaga perioada a pubertăţii. Vizionează-l şi adu-ţi aminte de tine la vârsta aceea, de primul sărut, de prima ceartă cu cel mai bun prieten sau de neînţelegerile inerente cu părinţii. Apoi râzi mult. Până acum, pe Netflix sunt disponibile două sezoane, dar platforma a anunţat în septembrie că lucrează la al treilea sezon.

Continuarea articolului, aici

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite