Actorul care îl joacă pe Regele Nopţii în „Game of Thrones“ vine în România, la Comic Con 2019: cum arată în realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Furdik (48 de ani), actorul care îl interpretează pe The Night King/Regele Nopţii, cel mai înspăimântător personaj din „Game of Thrones“, vine în România, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo în luna mai.

Vladimir Furdik va fi prezent la Comic Con 2019 în zilele de 25 şi 26 mai.

El se alătură astfel actorilor Robert Picardo („Stargate“, „Star Trek: Voyager“), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer“) şi Adam Brown („The Hobbit“, „Pirates of the Caribbean“). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. 

Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi şi pavilionul central, depăşind astfel recordul suprafeţei de desfăşurare de anul trecut.

Abonamentele Early Bird pentru 3 zile sunt acum disponibile online la preţul de 75 ron pe comic-con.ro şi în Magazinele Cărtureşti (via Myticket / Entertix).

Ultimul sezon „Game of Thrones“ este aşteptat cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga lume, deznodământul poveştii îndreptându-se către o bătălie finală între armata celor morţi, condusă de Night King, şi armata celor vii, condusă de Jon Snow şi Daenarys Targaryen, fapt sugerat şi de cel mai recent trailer lansat de HBO.

image

Înzestrat cu puteri supranaturale şi avid după expansiunea dominaţiei sale, The Night King a reuşit să devină un aspirant credibil la adjudecarea Tronului de Fier.

Vladimir Furdik a dezvăluit că va avea loc o scenă de luptă incredibilă, după ce personajul lui şi armata de Umblători Albi au reuşit să distrugă Zidul ce-i separa de cele şapte regate din Westeros. 

În ceea ce priveşte finalul serialului, Furdik nu a oferit detalii privind personajul care se va aşeza pe râvnitul Tron de Fier. „Va fi o surpriză incredibilă. Veţi vedea multe scene cu dragoni, pe Regele Nopţii şi o bătălie cruntă. Va fi interesant de văzut la ce s-au gândit creatorii serialului pentru final, dar mai multe nu vă pot spune“, a precizat actorul.

Înainte să îl interpreteze pe unul dintre cei mai emblematici antagonişti din istoria televiziunii, Vladimir Furdik a fost cascador în blockbustere precum „The Huntsman: Winter's War“ (2016), „Exodus: Gods and Kings“ (2014), „Thor: The Dark World“ (2013), „Skyfall“ (2012). 

A debutat la Hollywood tot în rolul de cascador în filmul „Cei trei muschetari“ (1990), cu Charlie Sheen şi Kiefer Sutherland în rolurile principale. 

Ca actor, a avut roluri secundare în filme de succes precum „Prometheus“ şi „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“.

Mai mult decât atât, Furdik a fost dublura lui Channing Tatum în „The Eagle“, a lui Nicholas Cage în „The Season of the Witch“ şi a lui Tom Hiddleston în „War Horse“.

De origine slovacă, actorul a început colaborarea cu „Game of Thrones“ mai întâi în calitate de consultant în privinţa cascadoriilor efectuate în serial.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite