Se poate răspândi coronavirusul prin apa de la piscină?

Se poate răspândi coronavirusul prin apa de la piscină?

În această vară trebuie să fii mult mai precaut FOTO Shutterstock

Din cauza pandemiei de coronavirus, vara aceasta va arăta cu totul altfel. Încă nu ştim cum şi unde vor fi vacanţele, dar o întrebare se ridică încă de acum: cât de sigur este să intri în piscină?

Ştiri pe aceeaşi temă

Fie că preferi să te relaxezi la o piscină din oraşul tău într-o zi toridă de weekend, fie că preferi o vacanţă la un complex hotelier de lux în care să leneveşti, de asemenea, la piscină, în această vară trebuie să fii mult mai precaut. 

Unii experţi au presupus, la începutul pandemiei, că noul coronavirus nu ar rezista în lunile calde de vară, aşa cum se întâmplă cu virusul gripal, spre exemplu, însă realitatea a demonstrat că lucurile nu stau chiar aşa. Temperaturile ridicate nu ucid virusul, iar boala se poate răspândi şi în climate mai calde şi umede.

Află ce spun experţii despre răspândirea noului coronavirus prin apa de la piscină şi ce reguli trebuie să respecţi din clickpentrufemei.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: