Infertilitatea la bărbaţi - Simptome şi prevenţie

Infertilitatea la bărbaţi - Simptome şi prevenţie

Majoritatea barbatilor nu experimenteaza simptome clare sau nu percep anumiti indicatori de infertilitate, insa exista o categorie destul de mare care intampina anumite dificultati in viata lor sexuala, sufera numite tulburari si modificari hormonale ce determina schimbarea timbrului vocal, cresterea excesiva a pilozitatii sau marirea tesutului mamelar.

Ştiri pe aceeaşi temă

 O schimbare brusca in marime a testiculelor sau castigul/pierderea excesiva in greutate pot fi indicatori de infertilitate.

Infertilitatea la barbati​​​​​​​ - Cauzele infertilitatii masculine

Infertilitatea masculina este, de obicei, cauzata de probleme care afecteaza fie productia de spermatozoizi, fie “transportul” spermei. Aproximativ doua treimi din barbatii infertili au o problema in a produce sperma in testicule deoarece exista un numar redus de spermatozoizi sau sperma produsa nu functioneaza corect.

Blocajele (obstructiile) in tuburile care conduc spermatozoizii de la testicule la penis pot provoca o lipsa completa a spermei atunci cand are loc ejacularea.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: