Ce nu ştiai că poţi face cu folia alimentară

Ce nu ştiai că poţi face cu folia alimentară

Cu toţii o folosim la împachetat alimente, când plecăm în călătorii. Folia alimentară poate fi de ajutor şi în multe alte situaţii. O poţi utiliza în scopuri terapeutice sau chiar în menţinerea igienei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poţi avea banane proaspete şi după o săptămână, dacă le înfăşori în folie alimentară. Acelaşi lucru îl poţi face şi în cazul salatei verzi. O acoperi cu o bucată de prosop de hârtie umezit şi apoi o înfoliezi. Procedând astfel, poţi mări durata de viaţă a florilor dintr-un buchet. Trebuie doar să înveleşti în prosop de hârtie umezit capetele florilor şi apoi să le acoperi cu folie.

Creşte eficienţa unor tratamente

Cu folie alimentară poţi mări efectul pozitiv al unguentelor antiinflamatoare. Aplică unguent pe zona cu durere şi acoperă cu folie alimentară. Aceasta va creşte efectul de încălzire al unguentelor şi diminuează disconfortul. Psoriazisul poate fi „îmblânzit“ în aceeaşi manieră. După ce aplici pe piele cremă specială pe bază de cortizon, acoperă zona cu folie, ca să îi măreşti efectul eficienţa.

Mai multe detalii pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările