Ce se întâmplă atunci când murim. Un doctor explică detaliat

Ce se întâmplă atunci când murim. Un doctor explică detaliat

Moartea este singurul lucru inevitabil de care avem parte de-a lungul vieţii, dar puţini sunt  cei care au reuşit să desluşească misterul din jurul finalului vieţii unui om. Un specialist din Marea Britanie, un medic care se ocupă de persoane aflate în pragul decesului, a explicat în detaliu ce observă la pacienţii săi.

Seamus Coyle, cercetător emerit la Universitatea din Liverpool, a vorbit despre acest proces, într-un articol publicat în The Conversation.
 
„Ca expert în îngrijire paliativă, cred că moartea e un adevărat proces care începe cu două săptămâni înainte să trecem în nefiinţă. În tot acest timp, oamenii se simt din ce în ce mai puţin bine. În general, se chinuie să meargă şi devin mai obosiţi, reuşesc să stea treji pe perioade din ce în ce mai scurte. Spre finalul ultimelor zile de viaţă, capacitatea de a înghiţi pastile sau mâncare şi diverse băuturi eludează.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările