Campanie de tratamente dentare la jumătate de preţ. Cum poţi obţine un „bilet“ şi ce servicii sunt oferite

Campanie de tratamente dentare
la jumătate de preţ. Cum poţi obţine un „bilet“ şi ce servicii sunt oferite

Detartrajul dentar este recomandat de două ori pe an

Summer Smile Festival se desfăşoară timp de nouă săptămâni în clinicile Dent Estet, începând cu 2 iulie şi până pe 2 septembrie. Campania de tratamente stomatologice la preţuri reduse are o tematică diferită în fiecare săptămână şi se adresează atât pacienţilor noi, cât şi celor existenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Periaj dentar, detartraj, fluorizare sau abire dentară sunt câteva dintre serviciile stomatologice oferite în cadrul evenimentului.

Pentru a beneficia de „bilete“ pacienţii trebuie să intre pe site-ul Dent Estet, să completeze un formular, după care vor fi contactaţi pentru programare.   

Festivalul a început cu săptămâna profilaxiei, iar tratamentele disponibile au 50% reducere. Sunt disponibile 40 de bilete pentru servicii precum periaj,detartraj, air-flow, fluorizare.

Din 8 iulie, începe săptămâna albirii, fiind disponibile 30 de bilete la jumătate de preţ pentru toate tipurile de albire: cu laserul Epic Biolase, cu lampa Zoom Power, albire cu gutiere Opalescence.

Cea de-a treia săptămână este dedicată obturaţiilor reducerea fiind de 30%, după care urmează săptămâna aparatelor dentare invizibile unde reducerea este de 15%. Numărul biletelor disponibile pentru cea din urmă oferă este de 20.

Pentru următoarele săptămâni, tematica va fi anunţată pe parcursul campaniei, în funcţie de cererile venite din partea pacienţilor.

La finalul campaniei, cei care au participat la Summer Smile Festival pot câştiga marele premiu: un Smile Makeover în valoare de 5.000 de euro Pentru a fi înscrişi în concurs, pacienţii trebuie să achiziţioneze oricare 2 bilete, adică oricare 2 tratamente din cadrul festivalului.

citeste totul despre: