Adevărul Live de la 12.00: Care sunt simptomele unui atac de cord

Adevărul Live de la 12.00: Care sunt simptomele unui atac de cord

Simptomele unui accident cardiac

Theodora Benedek  - Profesor de cardiologie, şefa Clinicii de Cardiologie din Târgu-Mureş si preşedintele Comisiei Naţionale de Cardiologie a Ministerului Sănătăţii explică simptomele unui atac de cord şi cum se schimbă viaţa pacientului după acest incident medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Infarctul este recunoscut, de obicei, printr-un uşor disconfort în zona pieputului timp de câteva minute şi o durere suportabilă.

Persoana în cauză simte o senzaţie de apăsare în jurul pieptului, de sufocare, dar poate simţi şi o durere în zone neaşteptate precum braţe, gât, spate, maxilar sau stomac, urmată de insuficienţă respiratorie. Chiar daca ceea ce simţi nu este foarte bine definit, mai bine chemi salvarea.

Theodora Benedek  - Profesor de cardiologie, şefa Clinicii de Cardiologie din Târgu-Mureş si preşedintele Comisiei Naţionale de Cardiologie a Ministerului Sănătăţii explică la Adevărul live, de la ora 12.00, care sunt simptomele unui atac de cord şi cum se schimbă viaţa pacientului după acest diagnostic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările