Vosganian, întors din concediu: „Boala colectivă îl are ca simptom pe Băsescu. Nu ştiu de unde vine obsesia asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian, vicepreşedinte PNL şi ministru al Economiei FOTO Adevărul
Varujan Vosganian, vicepreşedinte PNL şi ministru al Economiei FOTO Adevărul

„Am sentimentul că m-am întors nu într-o Românie pe care o lăsasem cu două săptămâni în urmă, ci într-o Românie pe care o lăsasem cu ani de zile în urmă“, scrie vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, pe blogul personal. El susţine că „la nivelul opiniei publice, e o boală colectivă (...) şi îl are ca simptom actual pe Traian Băsescu“.

„M-am reîntors. Mă bucur că vă regăsesc activi şi combativi. Dar bucuria mea este însoţită şi de o oarecare nedumerire. Căci am sentimentul că m-am întors nu într-o Românie pe care o lăsasem cu două săptămâni în urmă, ci într-o Românie pe care o lăsasem cu ani de zile în urmă“, arată Vosganian, care consideră că mediatizarea intensă a şefului statului denotă „obsesie“.

„Ştirile erau variate, dar numai în a doua jumătate a conţinutului lor. Prima jumătate era invariabilă: Traian Băsescu“, susţine liberalul.

„La nivelul opiniei publice, e o boală colectivă. Întâmplător, ea îl are ca simptom actual pe Traian Băsescu. L-a avut ca simptom pe Nicolae Ceauşescu, mai apoi pe Ion Iliescu. A avut şi simptome secundare, de tipul Gigi Becali.“, explică Vosganian, care crede că „a cânta pe o singură coardă în politică (...) nu e deloc încântător“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite