Viorica Dăncilă, despre întâlnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper să nu fie o nouă mişcare pucistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit vineri despre întâlnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizaţii, în cadrul căreia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adăugat că speră să nu se trezească cu o mişcare pucistă, „pentru că nu-şi va găsi locul în electoratul PSD”, a subliniat Dăncilă

„Foarte bine, bine ca s-au întâlnit, au discutat, este normal. Mi s-a spus de această întâlnire, am avut şedinţă de Guvern la ora 11.00 şi nu am putut să particip”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre întâlnirea liderilor de organizaţii PSD care a avut loc la Parlament.

Chestionată şi cu faptul că la întâlnirea respectivă s-ar fi discutat despre înlăturarea din funcţia de secretar general al partidului şi de şef al campaniei pentru prezidenţiale al lui Mihai Fifor, Dăncilă a afirmat că nu există pucişti în PSD.

„Noi am mai avut pucişti în partid, acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat, credeţi-mă, nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mişcare pucistă, pentru că nu-şi va găsi locul în electoratul PSD”, a afirmat liderul PSD, potrivit Agerpres.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite