Victor Rebengiuc, despre dezbaterea lui Dăncilă: O revărsare de mahalagism, de minciună. PSD e siguranţa distrugerii acestei ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Rebengiuc Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Rebengiuc Inquam Photos / Octav Ganea

Actorul Victor Rebengiuc a comentat într-o intervenţie la RFI prestaţia candidatului PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă la conferinţa de aproape două ore jumate pe care fostul premier a ţinut-o marţi în faţa jurnaliştilor. „Mi-am dat seama de ce preşedintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuţie în doi cu doamna Dăncilă”, a afirmat actorul.

„Mi-am dat seama de ce preşedintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuţie în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putinţă. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de ţăţism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credinţă, cu siguranţă, aşa cum ne spune doamna Dăncilă”, a declarat Victor Rebengiuc, într-o intervenţie la RFI.

Acesta a mai adăugat că menţinerea la putere a PSD reprezintă o „garanţie sigură” pentru „distrugerea acestei ţări”, şi i-a îndemnat pe români să iasă duminică la vot.

„Menţinerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanenţă până acuma deasupra noastră”, a adăugat Rebengiuc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite