Vicepreşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor cere demisia lui Carmen Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi. FOTO Florin Şuler
Ovidiu Raeţchi. FOTO Florin Şuler

Liberalul Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, în condiţiile în care autorităţile au reuşit să găsească suspectul de pedofilie la doar trei zile după ce au fost făcute publice imaginile cu acesta. Mai mult, suspectul este agent la  Brigada Rutieră.

„Dacă se confirmă faptul că pedofilul din Drumul Taberei este un poliţist (recidivist!), vorbim - din nou, pentru a câta oară? - despre o catastrofă pentru mandatul ministrului Carmen Dan. Cum este posibil să ai o căutare întinsă pe atâtea zile când suspectul face parte din rândurile tale, e încadrat, fotografiat, cunoscut? Ce fel de anchetă extinsă şi mobilizare a existat, când posibilul agresor se ascundea chiar în randul oamenilor legii? Ce fel de teste psihologice au fost aplicate în ultimii ani in acest minister, daca poliţistul mai recunoscuse o faptă similară în 2015? Dacă nici acum, dupa acest ultim rateu major, o parte ceva mai responsabilă din PSD (care o fi ea, daca există) nu întelege că e necesară o schimbare a conducerii MAI, vorbim deja despre inconştienţă. Carmen Dan: demisia!“, a scris deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, pe contul său de Facebook. 

Suspectul de pedofilie din lift, care săptămâna trecută a agresat sexual doi copii, un băiat de 9 ani şi pe sora lui de numai 4 ani, este agent la Brigada Rutieră şi este audiat la această oră la Poliţia Capitalei. Peste 50 de persoane au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite