Vanghelie despre relaţia sa cu Sorin Oprescu: “Este un cordial spre mangleală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa a definit primarul sectorului 5 legătura sa cu edilul şef al Capitalei, duminică seara, la emisiunea "Serviciul Român de Comedie", de la PRO TV.

Referitor la Sorin Oprescu, Vanghelie a spus că relaţia sa cu acesta este, “într-un anumit sens” cordială. “Este un cordial spre mangleală. Ştiţi ce este mangleala? Superlativul de la cardeală, iar acesta nu este un termen inventat. Umblu cu DEX-ul la mine. Şi mă ajută şi faţa să pronunţ acest termen” i-a explicat Vanghelie lui Toni Grecu. Ulterior, el a evitat să confirme definiţia cardelii (furt, bătaie n.r.) “E o chestie nedefinită”, a afirmat Vanghelie. “Cum să comentez eu dacă este vorba de furăciune sau bătaie?”.

Social-democratul a recunoscut că şi-ar dori să candideze la Primăria Capitalei, dar pentru asta trebuie ca şi bucureştenii să îl dorească primar. “Dacă ar fi după Ponta şi Iliescu, e clar că nu-aş putea candida. Dar eu cred că mai important este ce-şi doresc bucureştenii”, a mai comentat edilul sectorului 5.

El a declarat azi pentru “Adevărul” că nu se opune propunerii lui Ponta ca Oprescu să fie candidatul USL la primăria Capitalei. “Candidatura foarte bună este a celui apreciat drept cel mai bun de către bucureşteni”.
În aceeaşi emisiune, Marian Vanghelie a vorbit  şi despre relaţiile sale reale sau închipuite cu alţi politicieni. “Cu Victor Ponta sunt într-o relaţie cordial corectă.” Şi cu Traian Băsescu sunt în relaţii cordiale. Ne dăm SMS-uri şi vorbim pe Facebook", a completat Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite