Valeriu Zgonea se promovează ca Zorro: A apărut pagina de Facebook „Zgorro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce fotografia cu Valeriu Zgonea deghizat în Zorro a devenit virală, a apărut şi o pagină de Facebook intituată „Valeriu Zgorro“. Valeriu Zgonea încearcă astfel să-şi exploateze imaginea de politician justiţiar.

La o zi după apariţia fotografiei cu preşedintele Camerei Deputaţilor deghizat în Zorro, a apărut şi o pagină de Facebook denumită „Valeriu Zgorro“.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ironizat gestul lui Valeriu Zgonea de a distribui o poză a jurnaliştilor de la „Academia Caţavencu“, care îl arată pe preşedintele Camerei Deputaţilor degizat în „Zorro“. „A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Se pare că trecând prin antilope, el a fost tot timpul într-un bal mascat şi nu am ştiut noi şi probabil că nici nu am ştiut mereu ce se ascunde în spatele măştii. Nu aş vrea să comentez mai mult că s-ar putea ca mâine-poimâine să apară alt personaj“, a spus Dragnea.

În poză, Zgonea apare cu masca lui Zorro, peste care este suprapus mesajul: „Reforma Rezistă“.  „Dragi prieteni, mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten. E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z”, se arată în mesajul lui Zgonea ce însoţeşte imaginea cu el mascat în Zorro.

Zgonea a fost flatat de asocierea cu personajul de film Zorro, cel care îi ajuta pe săraci, şi a ignorat ironiile lui Liviu Dragnea.  „Niciodată nu am să comentez ironiile sau acest tip de abordare pe care un politician o face, chiar dacă vine din partea unui coleg din PSD. Eu nu uit că am fost 20 de ani acolo. E dreptul domniei sale. Fiecare dintre noi avem în dreptul nostru nişte responsabilităţi. Dacă consideră că asta e prioritatea în campania electorală pentru colegii care candidează din partea PSD, însemnă că ironia şi băşcălia sunt cele două subiecte cu care vom putea câştiga alegerile, cei care credem în social-democraţie“, a mai spus Zgonea.

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD pentru că i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea după condamnarea definitivă primită în dosarul „Referendumul“. Social-democraţii vor acum să-l revoce pe Zgonea şi de la şefia Camerei Deputaţilor, însă Regulamentul le dă mari bărăi de cap.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite