USR, atac la Iohannis: „Pentru cine joacă acest preşedinte? Numirile miniştrilor Mănescu şi Moga, dezonorante“. Autorul criticilor a fost avocat al lui Mazăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion l-a criticat, miercuri, pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă pentru ministerele de Interne şi de Externe.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”, afirmă deputatul USR, pe Facebook.

„O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase (vezi investigaţiile Rise Project). Şi la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?”,  completează Stelian Ion.

Actualul deputat al USR a fost în trecut avocat al lui Radu Mazăre în trei dosare,  după cum acesta a recunoscut în presa locală. „”La acuzaţia de ipocrizie, falsitate, făţărnicie faţă de faptul că, deşi l-am reprezentat pe Radu Mazăre în 2006 în 3 dosare, am ajuns să îl critic în mod public, vă răspund simplu: nu e nicio ipocrizie“, declara Ion anul trecut. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite