UPDATE Iohannis şi-a amânat vizita în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, efectuează în perioada 10-12 februarie vizite la Paris şi Bruxelles. În cea de-a treia zi a vizitei sale, Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Preşedintele a amânat deplasarea la Berlin, unde trebuia să se vadă cu cancelarul german Angela Merkel.

UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis şi-a amânat vizita oficială în Republica Federală Germania, în semn de respect faţă de funeraliile fostului preşedinte Richard von Weizsäcker, care sunt organizate pe 11 februarie, a anunţat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Potrivit comunicatului de presă, Klaus Iohannis şi-a amânat vizita oficială în semn de respect faţă de funeraliile fostului preşedinte Richard von Weizsäcker, care sunt organizate pe 11 februarie, dată la care fusese programată şi vizita şefului statului.

Preşedinţia a mai precizat că vizita Preşedintelui României la Berlin va avea loc la o dată care urmează să fie stabilită ulterior.

Preşedintele se va deplasa  în Franţa, la 10 februarie, unde se va întâlni cu preşedintele francez Francois Hollande şi cu premierul Manuel Valls. Întâlnirea celor doi va fi urmată de o recepţie organizată de Institutul Cultural Român şi de Ambasada României, la care vor participa mai multe personalităţi din diaspora.

La 12 februarie, Iohannis va participa la Summit-ul PPE de la Bruxelles, iar ulterior, în aceeaşi zi, va asista la lucrările Consiliului European.

Citeşte şi:

Preşedintele Klaus Iohannis, pe lista invitaţilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat de către preşedintele popularilor europeni, Joseph Daul, să participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, înainte de reuniunea informală a Consiliului European, care se va desfăşura în aceeaşi zi.

Klaus Iohannis cere rediscutarea Legilor Big Brother

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut astăzi reanalizarea prevederilor legislative în domeniul accesului la datele de trafic informaţional şi al securităţii informatice, cu scopul de a se depăşi blocajul dintre CCR, pe de o parte, şi SRI, de cealaltă parte, se arată într-un comunicat al Adminsitraţiei Prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite