UPDATE Alegeri PDL. Elena Udrea semnalează posibilitatea unei fraude în desfăşurarea votului pentru şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO: Liviu Iolu
Elena Udrea FOTO: Liviu Iolu

Elena Udrea a menţionat că organizaţiile care şi-au anunţat susţinerea faţă de ea au întâmpinat dificultăţi în procesul de vot, dar că pot fi şi susţinători ai contracandidaţilor în aceeaşi situaţie şi este important să nu existe dubii.

UPDATE 16:40 Dintre cei 5000 de delegaţi prezenţi la convenţia PDL, doar în jur de 30 nu s-au regăsit pe liste şi nu au votat. A început procesul de numărare.

„Dacă de la fiecare organizaţie iei 7-8 voturi, poţi să ai o eroare la vot de 500,  ceea ce e foarte mult. Sunt delegaţi care nu se regăsesc pe liste, sau care au găsit prenume diferite şi nu au putut vota. Listele dintr-o eroare nu sunt complete, ieri s-a stricat calculatorul.O să vorbesc cu organizatorii, să se stabileazcă să voteze la final.“

Elena Udrea a precizat  că trebuie să se clarifice dacă sunt câteva cazuri, sau dacă este un fenomen. Ea a subliniat că la felul în care se desfăşoară competiţia orice vot e important.

Vasile Blaga a fost mai rezervat în a face afirmaţii despre o posibilă fraudă. El a menţionat că au fost cîteva cazuri ale unor delegaţi care nu s-au găsit pe liste, dar că acestea nu sunt de ordinul sutelor, cum susţine Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite