Traian Băsescu, la o bere cu susţinătorii: Am redevenit un om normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După predarea funcţiei de preşedinte lui Klaus Iohannis în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, fostul lider Traian Băsescu, alături de liderii PMP, de soţia lui, Maria, şi de mai mulţi susţinători, s-au dus la o berărie din Parcul Herăstrău din Capitală.

Zece ani au spus că de ce mă duc în restaurant, dar nu îi spuneau restaurant, îi spuneau cârciumă. Astăzi, am redevenit la calitatea de om normal, dar şi zece ani, cât am fost preşedinte, tot om eram”, le-a spus Băsescu susţinătorilor săi prezenţi în incinta berăriei, care au început să-i scandeze numele.

Întrebat de presă dacă are vreun regret, Băsescu a răspuns: ”De ce să fiu supărat, omule? Am revenit la condiţia pe care mi-am dorit-o şi când eram preşedinte, să fiu om liber, să petrec cu cine vreau”, a spus Băsescu, râzând.

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat la intrarea în berărie că i-a amenajat fostului preşedinte la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale.

„Important este mai puţin dacă devine membru al PMP cât dacă va fi alături de noi. Este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic”, a spus Elena Udrea, la intrarea în berărie, citată de Mediafax.

Ea a mai adăugat că ”experienţa pe care a cumulat-o Traian Băsescu în fruntea statului ar trebui folosită de întreaga clasa politică”.

Liderii PMP au mai fost prezenţi, alături de preşedintele Băsescu, la berărie, în timpul campaniei electorale. La întâlnire mai participă şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite