Tomac şi-a dat demisia de la şefia PMP: Avem 4,94% la alegerile parlamentare. Am depus 1.090 de contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Eugen Tomac. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Alegeri parlamentare 2020. Eugen Tomac şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PMP. Potrivit liderului demisionar partidul are pe numărătoarea lor 4,94%, dar au depus 1.090 de contestaţii în ceea ce priveşte rezultatele din secţiile de votare.

„Peste 30% din cei din Moldova au votat PMP. Vă sunt recunoscător şi voi rămâne alături de dvs înt oate proiectele. Politica e un joc de echipă şi trebuie să o privim cu maximă responsabilitate. Implicit prin rezultat. Avem un scor de 4,94% şi pentru că PMP a avut de drept membri în toate secţiile din ţară, acolo undev avem 0 voturi colegii mei au făcut contestaţii. Sunt peste 1090 de contestaţii”, a declarat Eugen Tomac. 

Liderul PMP, Eugen Tomac, şi-a anunţat şi demisia din fruntea partidului, acesta motivând astfel decizia: „Pentru că mi-am propus un obiectiv şi nu l-am atins. Am avut un rezultat de peste 6% la locale, dar acum avem acest rezultat, încă nedefinitiv. Am decis să-mi prezint demisia astfel încât să existe un responsabil”. 

„Din punct de vedere politic trebuie să-mi asum rezultatul care mă nemulţumeşte”, a completat Eugen Tomac. Acesta a precizat că va rămâne un om implicat în viaţa publică şi va rămâne alături de PMP

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite