Tîlvăr, întâlnire la Londra cu omologul britanic. Discuţii despre dezvoltarea parteneriatului strategic

0
Publicat:

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a avut o întâlnire la Londra cu omologul britanic, Grant Shapps. Cei doi au discutat despre dezvoltarea parteneriatului strategic, situaţia de securitate de la Marea Neagră, războiul de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina şi agenda NATO.

Angel Tîlvar, întâlnire cu Grant Shapps FOTO Facebook
Angel Tîlvar, întâlnire cu Grant Shapps FOTO Facebook

Am avut, la Londra, o discuţie foarte bună cu omologul meu britanic, Grant Shapps, axată pe consolidarea şi dezvoltarea parteneriatului strategic dintre ţările noastre, situaţia de securitate de la Marea Neagră, războiul de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina şi agenda NATO”, a transmis ministrul Apărării pe Facebook

Ministrul a mai arătat că a analizat împreună cu secretarul britanic al Apărării modalităţi de intensificare a cooperării în ceea ce priveşte consolidarea posturii de apărare şi descurajare pe flancul estic, implementarea Conceptului Strategic al NATO, dar şi nevoia de a menţine un dialog constat pentru a înţelege mai bine provocările specifice fiecărei regiuni.

„Am avut, totodată, un schimb de opinii despre importanţa deosebită pe care noi o acordăm Republicii Moldova şi Balcanilor de Vest”, a mai adăugat Tîlvăr.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite