Teodorovici dă înapoi: Nu a discutat nimeni despre înlăturarea şefei ANAF şi a lui Darius Vâlcov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
Eugen Teodorovici FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a negat sâmbătă informaţiile cum că s-ar fi discutat despre înlocuirea preşedintelui ANAF, Mihaela Triculescu şi a consilierului pe probleme economice, Darius Vâlcov

„Vă spun clar ca nu a discutat nimeni despre un astfel de subiect !", a declarat Eugen Teodorovici, citat de Mediafax, întrebat despre o decizie de înlăturare a Mihaelei Triculescu şi Darius Vâlcov.

Precizarea ministrului Finanţelor vine în contextul în care surse Adevărul au declarată că premierul Viorica Dăncilă pregăteşte demiterea şefei ANAF, Mihaela Triculescu, fidelă lui Darius Vâlcov. Acesta ar fi primul pas pentru îndepărtarea lui Vâlcov din Guvern, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, mai susţin sursele menţionate. Vineri, Viorica Dăncilă a dat-o afară şi pe Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea la Palatul Victoria.

Totodată, vineri, Eugen Teodorovici s-a declarat nemulţumit de activitatea noii şefe a Fiscului, Mihaela Triculescu, în contextul în care există zvonuri că doreşte schimbarea sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite