Surse. Oprişan, atac la colegii mai tineri din CEx. Liderul PSD Vrancea le-a transmis că nu au dreptul să-şi spună părerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD şi şef al CJ Vrancea, i-a certat pe colegii mai tineri din Comitetul Executiv care ar fi vrut să-şi spună părerea despre situaţia din partid, potrivit unor surse politice.

Unul dintre cei mai vechi social-democraţi din Comitetul Executiv al PSD, Marian Oprişan, s-a luat de colegii săi mai tineri din conducerea partidului. Vicepreşedintele PSD i-a mustrat pe aceştia, spunând că "nu crede că cei mai tineri care au ajuns la conducerea filialelor PSD au dreptul să-şi spună părerea şi să îi certe pe cei care au creat partidul“, potrivit unor surse participante la şedinţă.  

Anterior, liderul PSD Vrancea i-a criticat pe colegii care au transmis scrisoarea prin care cer demisia lui Dragnea. 

„Nu poţi să vii dintr-o dată, peste noapte, după ce nu ai deschis gura niciodată în organismele statutare ale PSD, în CExN, nu poţi să vii dintr-o dată şi să scrii o scrisoare, să te adresezi membrilor PSD şi cetăţenilor României cu probleme strict interne ale PSD. (...) Colegii nu înţeleg că problemele se discută întâi în interiorul partidului, aşa cum e normal, pentru că PSD e cel mai mare partid al ţării. Când vorbeşti despre PSD, nu poţi să te gândeşti ca la problemele tale personale. Când vorbeşti de cel mai mare partid, trebuie să te gândeşti că dacă introduci o criză în partidul de guvernământ“, a declarat Oprişan înainte de şedinţă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite