Surse. Evaluarea miniştrilor, discutată de premier cu şeful statului: „E o notă de trecere, nu un cec în alb”. Cum vor fi purtate discuţiile pe PNRR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Călin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Nicolae Ciucă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre rezultatele evaluării miniştrilor şi despre decizia de a nu face remanieri în acest moment, potrivit unor surse guvernamentale. Premierul le-a transmis membrilor Cabinetului său că nu vor mai putea să vină pe ultima sută de metri cu îndeplinirea jaloanelor din PNRR.

Premierul Ciucă vrea stabilitate în Executiv, motiv pentru care a considerat că nu este cazul unor remanieri în acest moment, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul”. Însă şeful Executivului le-a atras atenţia miniştrilor să gestioneze mai bine obiectivele obligatorii din PNRR, astfel că aceştia nu vor mai putea să vină în ultimele zile înainte de termenele limită cu îndeplinirea jaloanelor prevăzute în PNRR.

Sursele citate au precizat că această analiză a miniştrilor este „o notă de trecere, dar nimeni nu are un cec în alb”.

Nicolae Ciucă a anunţat, luni, încheierea evaluării miniştrilor, făcând referire la obiectivele îndeplinite şi la necesitatea de stabilitate a Executivului, fără să anunţe eventuale remanieri. Premierul a transmis că s-a bucurat să constate că fiecare membru al Cabinetului a abordat cu multă seriozitate angajamentul de îndeplinire a ţintelor, jaloanelor şi reformelor din PNRR.

Vezi şi: Ciucă, după evaluarea membrilor cabinetului său: Stabilitatea echipei de miniştri oferă garanţia ca vom acţiona in continuare responsabil

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite