Surse. Dan Vîlceanu, impus de Florin Cîţu ca viitor ministru al Fondurilor Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu, posibil viitori ministru al Fondurilor Europene FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Dan Vîlceanu, posibil viitori ministru al Fondurilor Europene FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Vîlceanu a fost anunţat în şedinţa de Birou Politic Naţional ca propunere pentru Ministerul Fondurilor Europene, adică portofoliul cel mai important din punct de vedere economic obţinut de liberali la negocieri, susţin surse participante la şedinţa PNL

Florin Cîţu a venit cu o propunere-surpriză la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, adică susţinerea lui Dan Vîlceanu pentru funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Vîlceanu este în prezent secretar general al PNL şi ministru al Finanţelor, însă funcţia guvernamentală o va pierde, după ce PNL a cedat portofoliul celor din PSD. 

Susţinerea lui Vîlceanu la Fonduri Europene este o suprinză în contextul în care mai multe filiale puternice făceau lobby pentru numirea în acea funcţie a lui Marcel Boloş, fost titular al portofoliului în Guvernul Orban. Printre cei care îl susţineau pe Boloş erau Ilie Bolojan şi Emil Boc. 

De asemenea, un alt nume neaşteptat este propunerea lui Florin Roman la Digitalizare. Florin Roman este vicepreşedintele PNL pe administraţie publică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite