Supărat pe Anastase, PSD nu mai participă la şedinţele Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii PSD în Biroul Permanent nu vor mai participa la şedinţe în semn de protest faţă de modul în care Roberta Anastase îşi exercită atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Este evident în ultimele zile modul neregulamentar şi fraudulos în care este condusă activitatea Camerei Deputaţilor. Este un protest direct la maniera de conducere a acestei instituţii de către doamna Roberta Anastase", a afirmat secretarul Camerei Deputaţilor, social-democratul Georgian Pop.

Social-democratul a spus că PSD aşteaptă punctul de vedere al Comisiei juridice faţă de cererea de sancţionare a Robertei Anastase, cerere întocmită de grupul PSD. "În momentul în care în mod fraudulos adopţi legi, lucrul acesta este demonstrat public de către mass media şi este imprimat pe înregistrările oficiale ale Camerei Deputaţilor şi pe urmă. prin tot felul de diversiuni, vii să acoperi acest furt şi îl legalizezi prin neacordarea reluării votului, lucrurile deja mi se par evidente şi mi se par că au trecut foarte mult de limita a ceea ce înseamnă democraţie şi spirit parlamentar", a conchis pesedistul.

Şedinţa Biroului Permanent de astăzi a fost reprogramată pentru luni, după ce la şedinţă au venit doar vicepreşedintele Ioan Oltean, chestorul Gheorghe Albu (ambii de la PDL) şi secretarul general Gheorghe Barbu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite