Șoșoacă, nou atac la adresa lui Simion: Nu ți-e rușine, perversule? Frustratule sexual

0
Publicat:

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a luat iar la țintă pe George Simion, liderul AUR, după ce cu o zi în urmă între cei doi au fost schimburi dure de replici, ajungându-se la invective și amenințări.

Diana Șoșoacă, senatoare mereu pusă pe scandal FOTO Inquam Photos
Diana Șoșoacă, senatoare mereu pusă pe scandal FOTO Inquam Photos

Ce s-a întâmplat, Simioane???? Nu poți să te abții de la violențe? Nu poți face față unei confruntări directe cu mine? Te-am întrebat simplu: de ce minți că te-ai văzut cu mine la Viena? De ce plătești articole mizerabile împotriva mea în care minți că te-ai văzut cu mine pe ascuns în Austria???? Răspunsul tău a fost grobian: insulte, că ai nevastă, că nu sunt sexi...”, a scris Diana Șoloacă, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Nu ți-e rușine, perversule??? Ăsta e răspuns de politician care se vrea președinte? Frustratule sexual, tu și cu analistul tău politic , "Goldonienilor" care vă gândiți numai la perversiuni sexuale... Apropos, cu violul cum stați? Tot cu intervenții în justitie? Hai, că așa v-a învățat tăticul vostru, PSD-ul! PS... Goldonian vine de la Carlo Goldoni, pour les connaisseurs!”, a completat senatoarea care a fost aleasă pe listele AUR.

În răspunsul la un mesaj publicat miercuri, George Simion a precizat că aleșii AUR au încercat să nu reacționeze la acuzațiile cu care a venit Șoșoacă, „dar cu doamna nu se poate, parcă e posedată”. De altfel, și marți seară George Simion a precizat că Șoșoacă a fost pusă de PSD să facă scandal.

Cum s-a ajuns la scandalul de marți seară

Scandalul între cei doi a escaladat după ce senatoarea Diana Șoșoacă a mers să-l filmeze pe George Simion la tribuna plenului, pe care o ocupase cu alți deputați și senatori ai AUR. Șoșoacă i-a reproșat lui Simion că e un mincinos și a plătit articole care să spună că s-au văzut la Viena. De asemenea, au fost și invective venite dinspre aceasta spre Simion.

Apoi a avut loc un schimb de replici greu de imaginat pentru un legislativ din UE. „Te agresez sexual, scroafo!”, i-a transmis George Simion, după ce i-a reproșat lui Șoșoacă atitudinea. Nici senatoarea aleasă pe lista AUR nu a rămas datoare. „Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR”. 

De asemenea, Diana Şoşoacă l-a numit pe Simion „fătălău de tinichea”, l-a acuzat că a lovit-o şi l-a amenințat că va depune plângere penală împotriva lui. Lovirea se referă la momentul în care George Simion i-a dat peste telefon, când Șoșoacă îl filma.

Un globalist care a lins picioarele Papei”, a mai strigat Diana Șoșoacă, care a amintit că Simion s-a întâlnit cu Georgia Meloni, cea care ar fi vaccinat obligatoriu bătrânii, sau cu ambasadorul Israelului, unde a recunoscut că românii au omorât evrei în al Doilea Război Mondial.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite