Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Ce conflicte au avut de-a lungul timpului

0
Publicat:

George Simion susține că nu ar exclude o alianță cu Diana Șoșoacă, menționând că AUR este deschis colaborării cu majoritatea formațiunilor.

Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Foto: Inquam Photos
Simion nu exclude o alianță cu Șoșoacă. Foto: Inquam Photos

Liderul AUR, George Simion, a declarat, la Digi24, că partidul ia în calcul „câștigarea alegerilor și alianța doar cu românii.

“În rest, dacă aritmetica parlamentară nu ne va permite obținerea a 50% + 1 din voturi discutăm cu toată lumea în afară de actuala conducere a PSD”, a transmis Simion.

Întrebat de o posibilă alianță cu Diana Șoșoacă, președintele “Din studiile sociologice pe care le-am făcut am constatat că doamna Șoșoacă ia și de la PSD, ia și dintr-o zonă de nemulțumiți care în mod normal nu ar vota. Sigur că în cei 5 -6 % care apar în dreptul dânsei, 1,5 – 2 % sunt ai noștri, votanți tradiționali AUR”, a răspuns Simion fiind întrebat dacă au același electorat.

Între cei doi oameni politici au existat de-a lungul timpului multe scandaluri făcute publice, de aceea Simion a numit-o pe Diana Șoșoacă o „gură mare”. Acesta a transmis că a învățat „în cei patru ani de când face politică că e bine să lași loc de bună ziua peste tot, chiar și la cei mai guralivi”.

Între Diana Șoșoacă, șefa partidului S.O.S., și George Simion, președintele AUR, au avut loc contraziceri de-a lungul timpului pe diverse teme, precum încercarea înnodării unor relații în exterior, unde Diana Șoșoacă l-a acuzat pe George Simion într-un interviu pentru Realitatea TV, în care îl acuza că este un „trădător al României și al neamului românesc”.

Cel mai recent scandal dintre cei doi oameni politici a avut ca subiect școala de vara a AUR, unde au existat acuzații de viol la adresa unui membru al formațiunii, context în care Diana Șoșoacă l-a luat la întrebări pe George Simion. În replică, liderul a punctat că totul este o „minciună a sistemului”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite