Sorin Grindeanu dezminte acuzaţiile lui Clotilde Armand: A prezentat cartea de matematică pe care şi-a trecut-o în CV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu a prezentat în faţa jurnaliştilor cartea de matematică pe care a trecut-o în CV. FOTO: Captură
Sorin Grindeanu a prezentat în faţa jurnaliştilor cartea de matematică pe care a trecut-o în CV. FOTO: Captură

Sorin Grindeanu, vicepremier şi ministru al Transporturilor, a dezminţit acuzaţiile lui Clotilde Armand, care a pus sub semnul întrebării existenţa unei cărţi de matematică pe care actualul ministru şi-a trecut-o în CV şi care îl are drept coautor pe tatăl său. Grindeanu a adus cartea la o conferinţă de presă.

„Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuţi şi există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi şi mizerie”, a spus Grindeanu luni, în cadrul unei conferinţe de presă. 

„Aş fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să ştiţi că nu e. E doar încă o şobolăneală a doamnei Clotilde Armad. Mă adresez direct doamnei: Madame Armand, attention! Aici e cartea şi pot să vă spun că aţi pierdut încă un război din şirul multor altora pe care le-aţi deschis. Eu am făcut şcoala la timp şi complet. Vă rog să vă adresaţi Ministerului Educaţiei şi să cereţi foile mele matricole şi să vedeţi ce note am luat şi ca elev, şi ca student”, a mai declarat social-democratul.

Reacţia ministrului Sorin Grindeanu vine după ce Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a postat pe Facebook un clip în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, arată că o lucrare de matematică pe care Grindeanu şi-a trecut-o în CV nu poate fi găsită nici măcar la Biblioteca Naţională.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite