Sevil Shhaideh face curăţenie în birouri de 3,8 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale a cumpărat servicii de curăţenie pentru birouri şi spaţii conexe în valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitaţie s-au înscris două firme, dar doar oferta uneia a fost declarată admisibilă. Întâmplător sau nu, firma este una abonată la contracte pe bani publici.

Conform anunţului de atribuire publicat joi, ministerul condus de vicepremierul Sevil Shhaideh doreşte servicii de curăţenie timp de patru ani, pentru cele şase sedii ale MDRAP: două în Bd. Libertăţii, câte unul în Piaţa Revoluţiei, Bd. Timişoara, Splaiul Unirii şi Mendeleev.

În total, ar fi vorba de 14.366,31 metri pătraţi, pentru care firma câştigătoare va trebui să pună la dispoziţia MDRAP 28 de persoane.

Valoarea totală a acordului-cadru: 3,255 milioane lei fără TVA. Adică, în total, 3,87 milioane lei.

La licitaţie s-au înscris două firme, dar doar oferta uneia dintre ele, Fabi Total Grup SRL, a fost declarată admisibilă.

Întâmplător sau nu, societatea comercială se numără printre cele abonate la contracte pe bani publici. De la începutul anului 2017, Fabi Total Grup SRL a mai încheiat contracte cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 3 (1,18 milioane lei fără TVA), Regia Naţională a Pădurilor Romsilva RA (1,07 milioane lei fără TVA), Biroul Româna de Metrologie Legală (35.000 lei fără TVA) şi Ministerul Mediului (596.000 lei fără TVA).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite