Şerban Nicolae: Procurorul general are un salariu de cinci ori mai mare ca un parlamentar. Munceşte de 5 ori mai mult sau are o importanţă de  5 ori mai mare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae. FOTO Inquam Photos
Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae. FOTO Inquam Photos

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a declarat miercuri că nu înţelege de ce salariul procurorului general al României e de cinci ori mai mare decât al unui parlamentar, comentând ironic că nu îşi dă seama dacă acesta munceşte de cinci ori mai mult sau are o importanţă de cinci ori mai mare decât un senator sau un deputat.

„Am zis de Procurorul General care are un venit cam de cinci ori cât un parlamentar. Nu-mi dau seama dacă munceşte de cinci ori mai mult sau are o importanţă de cinci ori mai mare sau un procuror general al României face cât cinci parlamentari, dar foarte puţină lume e interesată de cât câştigă procurorul general, dar foarte multă lume spune că parlamentarii câştigă prea mult”, a declarat Şerban Nicolae, citat de News.ro. 

De asemenea, liderul senatorilor i-a criticat pe cei cu salarii mari care ar fi nemulţumiţi de draftul Legii a salarizării unitare. 

„În general, nemulţumirile celor cu salarii foarte mari mă lasă rece. Există funcţionari şi în aparatul Senatului care au venituri lunare mult mai mari decât un senator. Nu ştiu cât de nemulţumiţi ar fi cei cu salarii foarte mari, cât de justificate ar fi aceste nemulţumiri, dar probabil nu neapărat în presiuni, ci mai degrabă în piedici de întârziere a unei soluţii echitabile şi generale s-a produs până acum”, a declarat Şerban Nicolae întrebat dacă nemulţumirile funcţionarilor cu salarii mari din ministere şi deconcentrate s-au transformat în presiuni asupra Guvernului sau asupra PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite