Şerban Nicolae a răbufnit: Hoţilor! Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă, trebuie să plece direct la Parchet. Să meargă să se autodenunţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Şerban Nicolae a avut un mesaj în care a criticat foate dur Guvernul Orban, pe care l-a numit un guvern de hoţi şi le-a recomandat să meargă direct la parchet pentru a se autodenunţa, mai ales după adoptarea a 25 de ordonanţe de urgenţă.

„Nu o să spun că aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, ca hoţii. Nu! Aţi dat noaptea ordonanţe de urgenţă. Hoţilor! Cea de la sănătate e oprobabil cea mai gravă, pentru că e 1,2% din PIB. 1,2% din PIB se vor cheltui prin achiziţii fără licitaţii”, a declarat Şerban Nicolae, fost lider al senatorilor PSD.

Apoi, senatorul PSD a avut mai multe acuzaţii la adresa ministrului Sănătăţii. „Am crezut că Victor Costache e la Sibiu, salvează vieţi. E în Franţa, nu la Academia Franceză. Este la o societate care are legătură cu medicina, dar v-a asigurat o legătură pentru transplantul pacienţilor în Franţa”, a completat Şerban Nicolae.  

Social-democratul, unul dintre principalii jurişti ai PSD, le-a recomandat celor din Guvern să meargă nu acasă, ci la parchet, pentru a se autodenunţa. „Guvernul Orban nu va pleca acasă. Va trebui să plece la Parchet. Va trebui să facă autodenunţ. Au dat ordonanţe fără avize, fără studiu de impact. Au dat adevărate tunuri”, a conchis Şerban Nicolae. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite