Sectorul 4, cea mai mare scădere a criminalităţii din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Baluta - FOTO Eduard Enea
Daniel Baluta - FOTO Eduard Enea

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a prezentat pe Facebook o statistică a Poliţiei Române din care reiese că sectorul pe care acesta îl conduce este singurul din Capitală care a avut o scădere a criminalităţii.

„Scăderea criminalităţii în sectorul 4 este o realitate confirmată de Poliţia Naţională şi mă bucură faptul că una dintre priorităţile mandatului meu ca primar se află pe un trend bun.

Cifrele oficiale arată cât se poate de clar că sectorul nostru s-a schimbat, iar eu ca medic, mi-am dorit întotdeauna să avem o comunitate sănătoasă din toate punctele de vedere.

Mi-am asumat încă din prima zi ca primar dorinţa de a le asigura celor care trăiesc, muncesc, învaţă, locuiesc în acest sector al Capitalei un nivel din ce în ce mai bun de servicii publice şi de bunăstare.

Grădiniţele, şcolile, străzile, parcurile şi spitalele noastre beneficiază azi de condiţii mai bune, iar cetăţenii trebuie să se bucure în siguranţă de ceea ce sectorul 4 le oferă.

Este clar că suntem pe drumul cel bun, aşa că vom continua să lucrăm pentru beneficiul public şi să ridicăm nivelul de trai al tuturor celor ce locuiesc în sector”, a precizat Daniel Băluţă pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite