Scandal după CEx-ul PSD. Teodorovici, despre Mihai Fifor: „Unde e şobolanul ăla?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a reacţionat dur către Mihai Fifor, din cauza declaraţiilor acestuia, transmite Digi24.

După şedinţa CEx de marţi seara, Eugen Teodorovici s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor.„Unde e şobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, deranjat că acesta declarase că îşi dăduse demisia.

 Mihai Fifor a declarat la o televiziune că Eugen Teodorovici şi-ar fi dat demisia în şedinţa CEx, ceea ce l-a înfuriat pe Teodorovici. Acesta s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Şobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era şi Viorica Dăncilă, care a încercat să îl calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino în birou”, i-a spus aceasta, conform Digi24.

Eugen Teodorovici a avut un schimb de replici cu Fifor, chiar în momentul în care acesta făcea declaraţii prin telefon la o televiziune. 

Teodorovici susţine că nu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv, însă şi-a pierdut funcţia odată cu dizolvarea Biroului Permanent Naţional, după demisia Vioricăi Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite