Robert Negoiţă, atac la adresa lui Barna: Aţi modificat bugetul noaptea, ca hoţii. Dan Barna ia bani de la săraci şi le dă bogaţilor, nu invers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă, primarul sectorului 3. FOTO: Facebook/ Robert Negoiţă
Robert Negoiţă, primarul sectorului 3. FOTO: Facebook/ Robert Negoiţă

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, îl acuză pe Dan Barna că au schimbat Legea Bugetului „noaptea, ca hoţii” şi taie din banii sectorului 3 pentru a-i transfera către sectorul 1 al Capitalei. Negoiţă susţine că Dan Barna este un „Robin Hood un pic plecat de acasă”, asta pentru că taie de la săraci pentru a da bogaţilor, în loc să fie invers.

„Aş vrea să îl întreb pe domnul Barna, care înţeleg că a insistat foarte mult să fie tăiaţi bani nu doar de la sectorul 3, ci şi de la sectoarele 4, 5 şi 6 ca să îi ducă la sectoarele 1 şi 2, care este argumentul? Eraţi foarte supărat pe PSD pentru faptul că duc banii acolo unde au primari, că fac favoritisme pe clientelă politică. Dumneavoastră nu vă pretaţi la astfel de ticăloşenii, veniţi cu generaţia nouă. Vreau şi eu să văd un USR-ist care îl condamnă pe Dan Barna pentru modul în care a decis să ia banii de la săraci şi îi dă la bogaţi. Iată un Robin Hood puţin plecat de acasă, care nu ia de la bogaţi să dea la săraci, ci invers.

Aş vrea să văd USR-iştii pe străzi cum le explică oamenilor din Sectorul 3 că le iau banii şi îi transferă către Sectorul 1 (...) Proiectul de lege pentru buget l-aţi pus în transparenţă, cât de cât echitabil. După ce a stat în transparenţă, au venit modificările noaptea, ca hoţii, sperând că nu o să se prindă nimeni şi doar o să ne trezim fără bani când e prea târziu şi nu va mai avea rost să comentăm. Dar noi ne-am prins. Aşa ticălos să fiţi, domnule Barna? În halul ăsta aţi ajuns? Să ne puneţi ca momeală un buget normal în dezbaterea publică, iar după dezbatere să îl modificaţi noaptea, ca hoţii? De ce ne-aţi prostit? Acesta e noul mod de a face politică?  Sau au venit la dumneavoastră cohorte de cetăţeni care v-au cerut să tăiaţi banii de la investiţii, de la licee, de la salubritate etc? 

Domnule Orban, domnule Cîţu cum puteţi semna o aşa ticăloşie? Cum puteţi semna să luaţi banii de la cetăţenii sectoarelor 3, 4, 5 şi 6 şi să îi duceţi la Sectorul 1. În mod normal domnul Barna ar trebui să iasă public şi să ne explice, dar cred că şi-a pierdut ochelarii şi nu vede ceea spun cetăţenii. Dacă sunteţi mai ticăloşi decât PSD, să vă fie ruşine. Dacă o ţineţi tot aşa, o să îi aduceţi pe români în situaţia de a-i regreta pe Dragnea şi Dăncilă, ceea ce ar fi regretabil. Sper să vă dea Dumnezeu minte şi să nu faceţi asemenea greşeli grave.”, a spus Robert Negoiţă, luni, într-o filmare postată pe Facebook. 

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite