Relu Fenechiu(PNL): I-am mai propus Mihaelei Popa să vină la PNL, dar ne-a refuzat din demnitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreședintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, că încă din 2006 i-a cerut Mihaelei Popa să treacă la PNL, dar că acesta a refuzat „din demnitate", notează Mediafax.

Fenechiu a explicat în conferința de presă în care Mihaela Popa și-a anunțat trecerea în PNL, că i-a făcut această propunere fostului vicepreședinte al PDL încă din 2006, după ce aceasta i-a povestit despre „niște nedreptăți" în partid.

„Mihaela Popa este singurul om din PDL cu care am putut colabora de-a lungul timpului şi cu care am avut o abordare corectă şi pozitivă“, a mai spus Relu Fenechiu.

În aceeaşi conferinţă de presă, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a afirmat că Mihaela Popa este un câştig pentru PNL, în condiţiile în care fostul senator PDL „a ieşit pe primul loc la alegerile parlamentare din 2008 într-un colegiu considerat socialist".

„În nici un caz nu putem vorba despre un transfer ieftin“, a spus Frunzăverde.

Senatorul Mihaela Popa a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, că trece de la PDL la PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite