Refuzul lui Vass este câştigul lui Lucian Bode

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode este preşedintele PDL Sălaj
Lucian Bode este preşedintele PDL Sălaj

Astăzi, fostul premier Emil Boc a anunţat lista propusă de Colegiul Director Naţional, a anunţat lista finală a miniştrilor propuşi lui Ungureanu de PDL. În fruntea Ministerului Economiei a fost propus deputatul PDL Lucian Bode, după ce Andreea Vass a refuzat portofoliul de ministru.

Întrebat de jurnalişti, la reuniunea parlamentarilor democrat-liberali, dacă va accepta şefia ministerului Economiei, Bode a explicat că este convins că i se va face propunerea, menţionând, însă, că "sunt anumiţi paşi procedurali care trebuie urmaţi".

Viitorul ministru Lucian Bode are 38 de ani şi este preşedintele PDL Sălaj. Bode a absolvit, în 1998. Facultatea de Electrotehnică şi Informatică, din cadrul Universităţii din Oradea şi timp de şapte ani a lucrat ca inginer Electrica S.A.

Deputatul PDL Lucian Bode a fost nominalizat pentru postul de ministru al Economiei, după ce Andreea Vass a refuzat postul, explicând că "argumentele sunt în primul rând personale". Printr-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Vass a declarat că "nu are de gând să facă rabat de la drumul meu echilibrat", refuzând, deci, şefia de la Economie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite