Rareș Bogdan: Suntem căsătoriți cu PSD din interes, nu din iubire

0
Publicat:

Prim-vicepreședintele PNL a declarat, într-o intervenție la DigiFM, că parteneriatul cu PSD reprezintă „o căsătorie din interes în favoarea României”.

Rareș Bogdan o relație absolut civilizată și normală cu cei din PSD FOTO: Mediafax
Rareș Bogdan o relație absolut civilizată și normală cu cei din PSD FOTO: Mediafax

„În afară de lapte și miere, într-o relație de 15 ani, sunt și momente în care nu suntem neapărat de acord. Noi suntem astăzi căsătoriți, de conveniență sau nu, suntem căsătoriți cu cei din PSD pentru a face o guvernare pentru România. Există și momente în care probabil viziunile noastre sunt ușor diferite, dar asta nu înseamnă că ajungem la divorț. Pentru România a trebuit să facem una din interes, nu e din iubire, nu iubim PSD, nu ne iubește PSD, dar e o căsătorie din interes în favoarea României”, a declarat liderul PNL la DigiFM.

Rareș Bogdan a comentat și incidentul de la Școala de Vară a TNL, unde mai mulți tineri liberali au scandat împotriva PSD. 

Europarlamentarul PNL a precizat că „ce s-a întâmplat la mare, la Venus, a fost într-o într-o proporție de 99% absolut excepțional și colegii noștri au avut ateliere acolo, au avut strategi, consultanți, jurnaliști invitați (...) Faptul că la 3 dimineața un grup izolat s-a manifestat mai trivial nu înseamnă că trebuie să aruncăm o anatemă pe toți cei 1.200 de colegi tineri liberali care au fost acolo. Eu am o relație absolut civilizată și normală cu cei din PSD” , a  declarat Rareș Bogdan.

Liderul TNL a prezentat scuze 

Mara Mareș, președintele TNL, a prezentat scuze în numele organizației, după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini surprinse la Școala de Vară a TNL în care se aud scandări jignitoare adresate PSD.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile”, a transmis Mara Mareş, potrivit News.ro.

Președinta TNL a argumentat că membrii din conducerea organizației nu pot controla tot ce se întâmplă la evenimentele organizate. 

„Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discuție pe subiect”, a mai explicat aceasta.

Potrivit președintei TNL, „zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite