Rafila, replică pentru PNL: Declaraţii din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă. Nu au niciun fel de valoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a comentat, vineri, într-o conferinţă de presă, criticile aduse de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, privind lipsa de implicare în măsurile privin prevenirea valului 5 al pandemiei. Rafila a punctat că „acest gen de declaraţii din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă în favoarea sănătăţii publice, din punctul său de vedere, nu au niciun fel de valoare”.

„Nu ştiu cine m-a acuzat de pasivitate, aşa că acest gen de declaraţii, din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă, în favoarea sănătăţii publice, din punctul meu de vedere, nu au niciun fel de valoare”, a spus ministrul în conferinţă.

El a arătat că lucrează alături de colegii săi în fiecare zi, foarte mult, pentru a pune la punct un sistem funcţional care trebuie operaţionalizat în aceste zile, cum nu a mai existat în România de foarte mult timp.

„Lucrul ăsta pe care l-am rezolvat în 45 de zile cred că merită, dacă nu aprecieri, măcar abţinerea unor persoane de la a critica ceva care fie nu cunosc, fie nu înţeleg, fie pur şi simplu au o frustrare pe care şi-o manifestă în spaţiul public”, a afirmat Rafila, vineri, într-o conferinţă de presă.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe l-a criticat, într-un mesaj pe Facebook, pe ministrul Sănătăţii de la PSD, Alexandru Rafila, el întrebându-se ”cât de real mai este interesul Ministerului Sănătăţii pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opţiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace şi doar face unele informări”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite