PSD, pe un butoi cu pulbere: Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu să-şi dea demisia. Partidul condus de ei a vândut interesele naţionale ale României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, cei mai importanţi lideri ai PSD în momentul de faţă. FOTO Mediafax
Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, cei mai importanţi lideri ai PSD în momentul de faţă. FOTO Mediafax

Deputatul Dorel Căprar, fost preşedinte al PSD Arad, îi acuză pe Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu de faptul că ar fi vândut  „interesele naţionale ale României”. Mai mult, fostul preşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor a cerut demisiile celor doi lideri din fruntea partidului.

 „În acest moment PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la randul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naţionale ale României, au rupt ţara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui, aşa cum a respectat democraţia şi la Arad, în cadrul PSD, tot aşa şi acum, fără să clipească aruncă ţara în mâinile unor grupuri de interese. De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi ţara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiţi în oglindă eşti mulţumit de ceea ce vezi? Iată, Marcel Ciolacu dovedeşte încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea ţării!

Colegilor din PSD le spun că partidul va muri pe mâna acestui vânzător de ţară şi de neam!, a scris pe pagina sa de Facebook Dorel Căprar. 

Ulterior, fostul lider al PSD Arad i-a acuzat pe preşedintele interimar şi secretarul general interimar al PSD că au trădat mai mulţi membri de partid la DNA, pentru a scăpa de dosare. „Domnule Stănescu, după o singură vizită la DNA te-ai pus în genunchi, ne-ai trădat pe toţi şi ai fost lăsat în pace. La fel a facut şi Marcel Ciolacu. Se pare că dosarele despre care se vorbeşte că le ai la DNA, sunt mai grele şi apăsătoare decât ataşamentul faţă de PSD”, le-a transmis Căprar. 

Nu în ultimul rând, deputatul PSD le-a cerut celor doi lideri demisiile din funcţiile pe car ele deţin în conducerea partidului. „Amândoi trebuie să vă prezentaţi urgent demisia, pentru că aţi transformat PSD într-o anexa a PNL, pe care il ajută să rămână la guvernare cu orice preţ. România şi PSD au nevoie de lideri patrioţi, oneşti, puternici, loiali, care să aibă curajul să lupte pentru interesele românilor, nu de laşi, de oameni slabi care îşi vând apropiaţii la primul colţ de stradă. Incercati sa nu vă mai faceţi şi să nu ne mai faceţi de râs!”, a conchis Dorel Căprar.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite