Scandal în PSD. Viorica Dăncilă cere demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte şi premier al PSD, Viorica Dăncilă, a cerut demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor şi l-a acuzat pe liderul social-democrat de o „monstruoasă iresponsabilitate”, după adoptarea în Camera Deputaţilor a proiectului privind autonomia Ţinutul Secuiesc.

„Oricine ar fi fost liderul PSD şi Preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe Facebook.

Fostul premier consideră adoptarea tacită a legii în Camera Deputaţilor drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

„Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparţine partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susţine acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzaţii făcute la adresa PSD în declaraţia de presă de astăzi”, a completat Dăncilă.

„Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu şi-a făcut treaba de preşedinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună ştiinţă pentru adoptarea unei legi care ne vinde ţara în aceste vremuri grele şi complicate. Îi solicit aşadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul ruşinos în care a umilit românii!”, a mai subliniat fostul premier PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite