Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că PNL se situează între 18 şi 20 la sută în preferinţele electoratului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

În cadrul unei emisiuni televizate la B1 TV, marţi seară, Florin Cîţu a vorbit şi despre preferinţele electoratului. Acesta a afirmat că în acest moment PNL se situează între 18 şi 20 la sută în preferinţele electoratului.

Florin Cîţu a precizat că pierderea nu este foarte mare în comparaţie cu rezultatul alegerilor, având în vedere situaţiile prin care a trecut partidul în ultima vreme, relatează news.ro.

Liderul PNL este optimist cu privire la revenirea în sondaje pe viitor, "prin performanţa la guvernare, unitate şi faptul că totdeauna se va bate pentru drepturile românilor". 

"Alegerile au fost 25%, deci dacă ne uităm – să mă uit la partea plină a paharului – prin ce a trecut PNL în ultimul an de zile, impactul nu este atât de mare”, a declarat Florin Cîţu la B1TV. 

Cîţu a spus că a încercat atât înainte de Congresul intern cât şi după terminarea acestuia să îl "menţină" în partid pe Ludovic Orban, fostul preşedinte al partidului.

De asemenea, acesta a vorbit şi despre compromisul pe care partidul său îl face în această perioadă de guvernare alături de PSD, susţinând că rolul PNL este de "garant că lucrurile bune pe care le-a făcut în 202 şi 2021 vor continua şi în perioada următoare” . 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite