Preşedintele - cel mai admirat, Udrea – cea mai sexy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu, Gigi Becali şi Theodor Stolojan sunt cele mai admirate personalităţi politice ale românilor, potrivit unui sondaj dat ieri publicităţii de Biroul de Cercetări Sociale (BCS).

Traian Băsescu, Gigi Becali şi Theodor Stolojan sunt cele mai admirate personalităţi politice ale românilor, potrivit unui sondaj dat ieri publicităţii de Biroul de Cercetări Sociale (BCS). Studiul îl plasează pe şeful statului primul în acest top, cu 37,6 la sută din opţiuni.

La întrebarea "Care sunt primele două personalităţi pe care le admiraţi cel mai mult din domeniul politicii?", cei intervievaţi l-au indicat, pentru locul secund, pe liderul PNG, Gigi Becali, cu 12,2 procente, urmat de cel al PLD, Theodor Stolojan, cu 12 la sută. Pe poziţia a patra este plasat Ion Iliescu (11,4%), iar pe cinci Mona Muscă (9%).

Conform sondajului BCS, cea mai sexy persoană publică este considerată Elena Udrea, secretarul executiv al PD având 27,9 la sută din opţiunile celor chestionaţi. Cercetarea a fost realizată în perioada 3-10 septembrie, pe un eşantion de 1.126 de persoane în vârstă de peste 18 ani. (Bogdan Costache)

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite