Predoiu, despre Voiculescu: „Deciziile justiţiei nu se comentează, se execută când sunt definitive“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, a declarat joi că decizia instanţei de a-l condamna pe Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare nu se comentează, se execută atunci când este definitivă.

„Deciziile justiţiei nu se comentează, se execută atunci când sunt definitive“, a declarat Predoiu, într-o conferinţă de presă, întrebat ce părere are despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

La patru ani de când a fost trimis în judecată, omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat joi de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Decizia nu este definitivă.

Judecătorii au mai decis ca toţi condamnaţii să înapoieze Ministerului Agriculturii peste 60 de milioane de euro. Separat Dan Voiculescu este obligat să înapoieze statului 135.000 de euro, bani ce reprezintă contravaloarea a 19 milioane de acţiuni ale ICA donate de omul de afaceri fiicei sale, Camelia. De asemenea, instanţa a pus sechestru pe mai multe conturi ale omului de afaceri printre care unul deschis la BRD în care se află suma de 15 milioane de lei.

Omul de afaceri Dan Voiculescu le-a transmis celor care nu-l plac că va reveni orice s-ar întâmpla, precizând că va ataca decizia instanţei pentru că este nedreaptă.„Am un scurt mesaj pentru cei care mă cunosc – şi ştiu cât de mult îmi place lupta: să nu-şi facă griji! Iar cei care nu mă plac sau nu mă cunosc să nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :) Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate“, a scrs Dan Voiculescu pe blogul său personal, la puţin timp după ce instanţa s-a pronunţat în dosarul ICA.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Dosarul ICA. Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru corupţie. Nutriţionistul Gheorghe Mencinicopschi a primit 6 ani

Voiculescu: „Pentru cei care nu mă plac, revin“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite