Ponta: Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu. Eu am încercat să coabităm şi el mi-a băgat cuțitul în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, într-o emisiune Tv, că nu va mai vorbi niciodată cu Traian Băsescu, motivând că nu are rost să discute cu un om care "îi bagă cuțitul în spate".

"Indiferent de lucrurile care ne-au despărţit, eu am încercat să mă port normal, constituţional, instituţional, european cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul domniei sale a fost cel mai dâmboviţean răspuns posibil, adică mi-a înscenat chestia aia cu plagiatul, pentru că am încercat să îi spun 'dumneavoastă sunteţi preşedinte, eu sunt prim ministru, putem să trăim şi până în 2014'", a explicat premierul Victor Ponta.

Premierul a mărturisit că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu în ultima vreme şi că nici nu va mai discuta vreodată cu el.

"Nu am mai vorbit şi nici nu voi mai vorbi vreodată. Niciodată. Mă rog, dacă ne întâlnim la evenimente oficiale, dar să vorbesc cu un om care se uită în ochii mei şi, între timp, îmi bagă cuţitul în spate, nu are absolut niciun rost. Cu asemenea oameni nu ai cum să vorbeşti, dincolo de lucrurile de politeţe", a motivat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite