Ponta: Mi-e milă de Băsescu. Să te îmbraci în alb, ca un adolescent târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Mircea Merticariu
Premierul Victor Ponta FOTO Mircea Merticariu

Premierul Victor Ponta a ridiculizat modul în care s-a îmbrăcat preşedintele Traian Băsescu la mare, precizând că îi este milă de acesta pentru că se poartă ca un adolescent.

"Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că altfel să te îmbraci în alb aşa ca cine ştie ce adolescent târziu şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării, realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă'', a spus Victor Ponta sâmbătă. 

Elena Udrea a postat vineri pe Facebook mai multe fotografii în care preşedintele Băsescu apare alături de membri ai Partidului Mişcarea Populară, dar şi alături de soţia sa, Maria, toţi îmbrăcaţi în tricouri albe inscripţionate cu sigla PMP. 

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, au ajuns de 1 mai la vila de protocol de la Neptun, unde îşi petrec sfârşitul de săptămână.

Pe aceeaşi temă:

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea După o vizită fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge în Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va îndrepta spre Babadag, la o serbare câmpenească.

Victor Ponta vine de 1 Mai în staţiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul şi cartierul Henri Coandă Victor Ponta va veni într-o vizită pe litoral de 1 Mai. El va fi însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi Dan Şova, ministrul Transporturilor.

Ce fac politicienii de 1 Mai: Ponta, la Constanţa şi în Delta Dunării, iar Udrea sare cu paraşuta Premierul Victor Ponta, împreună cu miniştrii Liviu Dragnea şi Dan Şova, se vor afla mâine, la invitaţia primarului Radu Mazăre, la Constanţa, pentru deschiderea sezonului estival. Preşedintele Traian Băsescu îşi începe ziua la emisiunea „Evenimentul Zilei“, iar Elena Udrea va face un salt cu paraşuta.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite