Traian Băsescu, la mare cu Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu, cu Elena Udrea FOTO Facebook
Preşedintele Traian Băsescu, cu Elena Udrea FOTO Facebook

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, au ajuns aseară la vila de protocol de la Neptun, unde îşi vor petrece sfârşitul de săptămână.

Deputatul Elena Udrea a postat astăzi pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu preşedintele Traian Băsescu. „Traian Băsescu, cu tinerii şi femeile din PMP“, este mesajul care însoţeşte fotografiile.

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa oficială de Facebook fotografia cu preşedintele Traian Băsescu şi deputatul Elena Udrea, însoţită de textul „No comment!“.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început ziua de 1 mai la emisiunea „Evenimentul Zilei“. Şeful statului  a urmărit-o ieri  pe Elena Udrea, în direct, în timp ce a făcut un salt cu paraşuta de la 4.000 de metri şi a coborât cu o viteză de 200 km/h. Şeful statului a lăudat curajul de care a dat dovadă deputatul PMP.

În august anul trecut, după o baie de mulţime de aproape o oră şi jumătate, preşedintele s-a declarat dezamăgit de mizeria de la Mamaia, şeful statului spunând că nu s-ar putea odihni aici şi că preferă staţiunea Neptun. Aflat pe litoral, Băsescu obişnuieşte să meargă la restaurantul „Cireşica“.

În acelaşi timp, adversarul său politic, premierul Ponta s-a aflat, joi, alături de Radu Mazăre, în cartierul „Henri Coandă” din Constanţa, spunându-le celor câteva sute de oameni adunaţi că merită să îi strige numele primarului şi că îi va fi alături acestuia, încheind cu sloganul din 2012: „Mazăre la primărie, Băsescu la puşcărie”.

După vizita pe care a făcut-o pe litoral, Victor Ponta a mers în Tulcea, la Babadag, acolo unde a participat la serbarea câmpenească organizată de 1 Mai. El a fost însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi de eurodeputatele Daciana Sârbu şi Corina Creţu.

Pe aceeaşi temă:

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea După o vizită fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge în Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va îndrepta spre Babadag, la o serbare câmpenească.

Victor Ponta vine de 1 Mai în staţiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul şi cartierul Henri Coandă Victor Ponta va veni într-o vizită pe litoral de 1 Mai. El va fi însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi Dan Şova, ministrul Transporturilor.

Ce fac politicienii de 1 Mai: Ponta, la Constanţa şi în Delta Dunării, iar Udrea sare cu paraşuta Premierul Victor Ponta, împreună cu miniştrii Liviu Dragnea şi Dan Şova, se vor afla mâine, la invitaţia primarului Radu Mazăre, la Constanţa, pentru deschiderea sezonului estival. Preşedintele Traian Băsescu îşi începe ziua la emisiunea „Evenimentul Zilei“, iar Elena Udrea va face un salt cu paraşuta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite