Ponta lui Năstase, de ziua acestuia: Sunt sigur că veţi rămâne acelaşi model de înţelepciune

0
0

Premierul Victor Ponta i-a urat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, „La mulţi ani!” fostului lider social-democrat Adrian Năstase, el arătând că întotdeauna a avut ce învăţa de la Năstase şi manifestându-şi certitudinea că acesta va rămâne acelaşi model de înţelepciune şi maturitate politică.

„La mulţi ani, domnule Adrian Năstase! Recunosc că întotdeauna am avut ce învăţa de la dumneavoastră. Sunt sigur că veţi rămâne acelaşi model de înţelepciune şi maturitate politică!", a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Totodată, premierul a ţinut să o felicite şi pe Rovana Plumb, ministrul Mediului, care îşi sărbătoreşte tot sâmbătă ziua de naştere.

„La mulţi ani, doamnă Rovana Plumb! Mereu un prieten apropiat, dar şi un ministru tot mai eficient!", a adăugat Ponta, care îi consideră pe Năstase şi pe Rovana Plumb „doi colegi şi prieteni deosebiţi".Fostul premier a fost, la rându-i, activ pe blogul său personal, cu ocazia împlinirii a 63 de ani. Năstase a mărturisit că are, de fapt, două zile de naştere: 20 iunie, ziua în care a încercat, anul trecută, să se sinucidă împuşcându-se, si 22 iunie.

image
Politică


Ultimele știri
Cele mai citite