Ponta, despre Zgonea: Mihai Viteazul a rămas fără cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a spus, ironic, că ”Mihai Viteazul a rămas azi fără cal”, făcând referire la Valeriu Zgonea care va fi schimbat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precizând că despre o posibilă numire a sa în această funcţie va discuta cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

”În primul rând, vreau să-l citez pe un coleg de-al meu care a avut simţul umorului mult mai dezvoltat decât mine şi a zis despre domnul Zgonea, Mihai Viteazul, că tocmai i-am luat calul astăzi şi a rămas fără cal. Mi s-a părut foarte simpatic şi, acuma, fiind un nimeni, cum zice doamna Gorghiu, îmi permit să spun şi lucruri simpatice. Doi, despre funcţii, discut cu domnul Dragnea, cu conducerea partidului, cu ceilalţi, şi o să anunţăm când va fi momentul”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va fi numit în locul lui Zgonea la şefia Camerei.

Fostul premier a mai spus, tot ironic, că speră ca Alina Gorghiu să nu îl dezamăgească şi să rămână în fruntea PNL.

”Uite aşa nimeni, văd că doamna Gorghiu îmi răspunde. Dacă se ceartă cu nimeni... Eu în continuare sper ca tovarăşa Gorghiu Dej să nu mă dezamăgească şi să rămână în fruntea PNL pentru că, în felul ăsta, nu ştim cine câştigă alegerile, dar ştim sigur cine le pierde - le pierde PNL. Deci, să nu mă dezamăgească, să rămână în frunte. Deci doi oameni din ce în ce mai populari, şi domnul Iohannis şi doamna Gorghiu, asta înseamnă că în toamnă o să avem o victorie clară PSD-ALDE-UNPR, şi asta cred că e bine pentru România”, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite