Pe cine ar prefera Geoană drept rival, dacă ajunge în turul doi: „Cu el ar fi mai comod, cu candidata USR ar fi mai competitiv”

0
Publicat:

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din iarnă, Mircea Geoană, a declarat că dacă va ajunge în turul al doilea al alegerilor, i-ar fi mai comod să îl aibă ca rival pe candidatul PSD, Marcel Ciolacu.

foto mircea geoană
Mircea Geoană preferă să ajungă în turul doi cu Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

În același timp, o confruntare directă cu candidata USR, Elena Lasconi, ar mai mai „competitivă”, a declarat Geoană la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Evident, cred că există o competiție reală între doamna Lasconi și domnul Ciolacu, pentru locul doi. Evident, și pentru mine, pentru că sunt limitări legate de lipsa de structură politică, dar cred că ceea ce înseamnă mobilizare a voluntarilor și a oamenilor mă va duce în turul doi. Deci eu văd în clipa de față o competiție pentru turul doi în trei - între mine, candidatul PSD și candidatul USR. Se poate schimba campania. E de abia la început. Se pot întâmpla multe lucruri”, a spus Geoană.

De asemenea, Mircea Geoană mai susține cp, diferența dintre locul doi și trei în sondaje este de undeva de 8 procente. „Și aici undeva, se duce, o bătălie pe care eu o consider foarte interesantă”, a mai adaugat candidatul independent în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Întrebat de către jurnaliști cu cine ar prefera să ajungă în turul al doilea pentru alegerile prezidențiale, Mircea Geoană a declarat că nu preferă pe cineva anume, și vrea „să-și vadă de treaba lui”.

Un pic mai comod e cu domnul Ciolacu – și sondajele o arată. Cu doamna Lasconi va fi un pic mai competitiv, dar cred că și acolo, dacă intru în turul doi, cred că am prima șansă să câștig alegerile din 2024”, a mai spus Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite